Dissabte amb més estones de sol, mestral i tramuntana

El cap de setmana comença força tranquil, tot i que no hi haurà estabilitat total i bufaran el mestral i la tramuntana

RedaccióActualitzat

Encetem el cap de setmana amb un ambient agradable i amb restes d'inestabilitat. El mestral i la tramuntana continuaran bufant i deixaran alguns cops forts de vent. En el cas de la tramuntana, amb efectes en l'estat de la mar. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per aquest motiu. També està activat l'avís per intensitat de pluja pels ruixats residuals.

Sol i alguns ruixats

Vindrem d'una matinada amb risc d'alguns xàfecs puntualment forts, i el dia començarà amb restes de nuvolositat i algun possible ruixat o tempesta a l'entorn del litoral i prelitoral central o a zones interiors del nord-est. El sol s'imposarà al llarg del matí a la major part de Catalunya. Al vessant nord del Pirineu estarà més ennuvolat.

A la tarda, tornarà la nuvolositat d'evolució i el risc de nous ruixats, localitzats a punts de l'interior del quadrant nord-est, al voltant del Vallès Oriental, la Selva o el Pla de l'Estany. Seran fenòmens poc intensos i poc abundants.  A la nit poden arribar alguns núvols prims per l'oest.

Ambient agradable

La fresca matinal s'accentuarà en una bona part de Catalunya, menys a les zones més ennuvolades del nord-est. La temperatura de primera hora baixarà de 2 a 4 ºC a punts d'interior. La temperatura màxima serà molt semblant a la de divendres, amb una gran part del territori amb valors d'entre 24 i 30 ºC.

I diumenge...

Serà un dia de cel més variable pel pas de núvols alts i mitjans associats a un petit front càlid, fins i tot amb possibilitat d'una mica de pluja a última hora al nord-oest.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut