Tarda d'ambient fred i cel variable

Alberto AlcántaraActualitzat

Dissabte tenim una treva meteorològica. El temps no acaba de ser estable del tot, però tampoc no tenim gaires complicacions. Pot nevar i ploure una mica al final del dia, i durant el matí el mestral a les Terres de l'Ebre i punts del Camp de Tarragona s'intensificarà de cara al vespre. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l'avís per aquest motiu

Més sol al matí

El matí ha estat fred i força assolellat en general, però amb restes de núvols cap a la costa i també amb boires i núvols baixos, localment més persistents a la Depressió Central.

A la tarda, arribarà una nova línia de núvols més importants, que travessarà el país i deixarà un cel més variable. Aquests núvols seran més compactes cap a l'Alt Pirineu, on es reactivarà la nevada al voltant dels 800 metres. Tret d'aquest sector del Pirineu i prepirineu, serà difícil veure alguna gota.

Ambient fred

L'ambient continuarà força fred a primera hora, amb una temperatura fins i tot un pèl més baixa que la de divendres en general. Només ha pujat un o dos graus a punts emboirats de la Catalunya central. En canvi, la màxima, si canvia, serà un grau o dos cap amunt al terç nord. Seguirem per sota dels 15 ºC arreu.

I diumenge...

Arribarà un nou sistema frontal, que portarà un dia més rúfol, amb més neu durant la primera part del dia al Pirineu, i algun ruixat al terç oest. La temperatura pujarà.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut