Dimecres torna el sol i pugen les temperatures en un dia de tramuntana

Després de les nevades de dimarts, el temps recupera la tranquil·litat però es manté el fred

Néstor GómezActualitzat

La part més intensa del fred s'ha desplaçat i ja no estarem sota el seu radi d'acció. Això permetrà una pujada de les temperatures, però compte, tot i així, estarem entre dos i tres graus per sota dels valors normals per aquestes dates. El fred cedeix, abandona els valors extrems, però no desapareix.

Cel variable a Bellpuig (Jaume Gomà )

Temps assolellat amb alguns núvols

De matinada hi ha hagut la darrera fuetada de precipitacions i de neu cap al Montseny i de les muntanyes de les Terres de l'Ebre, poca cosa, només s'han recollit poc més de 4 mm a Calonge, com a xifra més destacada. Adeu a les precipitacions i benvingut el temps assolellat que ens acompanyarà durant tot el dia. Però el cel no estarà pas serè, sinó amb algunes teranyines de núvols prims. També hi haurà núvols mitjans al nord del país durant la tarda i cap al tard cauran alguns flocs de neu cap a l'Aran. Durant tot el dia bufarà la tramuntana a l'Empordà.

Les temperatures remunten però el fred es manté

La massa d'aire fred es retira una mica i donarà peu a un lleuger ascens de les temperatures. Abandonarem els valors extrems dels darrers dies, si bé de bon matí les glaçades s'estendran encara per tot l'interior del país. A les valls del Pirineu les mínimes es mouran entre els -4 i -8 ºC, i a la costa rondaran els 4 ºC. Pel que fa a les temperatures màximes, les més altes del dia a catalunya rondaran els 14 ºC.

I els propers dies...

L'estabilitat s'aferrarà a casa nostra duent-nos dies de sol, de pocs núvols i de fred, que continuarà ben viu durant tot el que resta de mes.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut