Sol espantat amb ambient hivernal

Néstor GómezActualitzat

Després d'un dimarts de tranquil·litat, avui s'acostaran petits canvis i el cel ho anunciarà. Del sol de dimarts, passarem a un dia de teranyines, un sol esmorteït per uns núvols que porten un canvi lent de temps. Amb el pas de les hores, un nou embossament d'aire fred arribarà a Galícia i al Cantàbric i posarà rumb cap a casa nostra.

Sol espantat

Durant tot el dia ens acompanyarà un feix de núvols prims que esmorteiran la llum del sol i farà que tinguem un sol que poc escalfa. A més, durant les hores centrals del dia seran més densos, de manera que frenarà l'ascens de les temperatures diürnes. Un matí més, apareixeran boires a les planes de la Catalunya Central, punts del Prepirineu i nord del pla de Lleida.

Persisteix l'ambient hivernal

De bon matí el fred s'ha imposat arreu del país amb temperatures iguals o una mica més altes que les d'ahir. Ha glaçat al Pirineu i a gran part de les comarques interiors. Fins i tot, algunes glaçades han tocat la costa de la Costa Brava. En canvi, les màximes, un dia més, no superaran els 16 ºC enlloc del país.

Aquestes són les temperatures de les 7 del matí:

I els pròxims dies...

El canvi de temps important de pluja, neu, vent i recuperació de les temperatures arribarà divendres. Fins aleshores, cel tèrbol i poques precipitacions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut