Reapareixen els ruixats de tarda amb molt de sol i calor

De nou, a l'aguait amb els núvols amenaçadors de tarda perquè plourà

Néstor GómezActualitzat

La calor ja no té intenció de tirar enrere. Ambient càlid, sense excessos, amb uns valors que rondaran els 35 ºC. Si arribem als 35 ºC, seran els primers de l'any. Ja és temps de màniga curta, ulleres de sol i de gelat durant les hores centrals del dia.

Albada a Banyoles (Sílvia Puig)

Del sol als ruixats

Tindrem el típic temps d'estiu amb jornades amb dues cares: un matí de sol i una tarda amb creixement de núvols amb ruixats i tempestes. El matí serà radiant de sol amb algunes teranyines de núvols prims que desfilaran pel Pirineu. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu que avançaran durant la tarda pel pla de Lleida, Catalunya Central i al vespre arribaran a la costa. Uns núvols que aniran acompanyats de ruixats. A primera hora de la tarda seran febles a qualsevol punt del Pirineu i cap a mitja tarda s'intensificaran al Solsonès, Alta Segarra, Berguedà, Bages, Osona i Ripollès. Amb l'arribada del vespre, els ruixats es desfaran al mateix temps que viatjaran cap a la Costa Central. Fora d'aquestes zones de ruixats i tempestes, la tarda serà assolellada.

Tocarem els 35 ºC

Ahir vam tocar per primer cop en el 2021 els 35 ºC, és ben normal arribar a aquesta xifra en aquesta època de l'any. I avui, tornarem a tocar els 35 ºC i se superarà a finals de setmana, quan la calor s'intensificarà.

I els pròxims dies...

Persistiran els dies de sol amb ruixats a la tarda. I tot ben amanit amb una calor que anirà a més durant els propers dies.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut