El temps no fa net i cauran nous ruixats

Alberto AlcántaraActualitzat

Seguim amb un temps determinat per les mateixes condicions dels últims dies, amb Catalunya situada a la perifèria de l'anticicló de les Açores i sense acabar de fer net d'aire fred. També esperem una mica de tramuntana i mestral fins al migdia.

Cel variable a la punta de la Móra, Tarragona (Rosa Mari Gabriel)

Núvols i clarianes

Ha continuat la dinàmica de pas de núvols alts i mitjans, sobretot durant el matí i per l'oest, fet que ha deixat un cel una mica variable. També hem vist núvols més compactes, de tipus baix cap al nord-est.

Cap al migdia, les nuvolades començaran a deixar els primers ruixats, que tindran continuïtat durant la tarda. Els xàfecs descarregaran cap al Pirineu i Prepirineu, sobretot l'oriental, i punts d'interior del nord-est, cap a Osona, la Garrotxa, el Gironès i la Selva. Amb el pas de les hores podran arribar a punts del litoral i prelitoral central i, fins i tot, cap al nord de la Costa Daurada durant la matinada.

Temperatura amb pocs canvis

Entrem en la canícula, però seguim amb calor sense valors extrems. Les mínimes han baixat lleugerament en general i de manera més clara a les comarques gironines. La temperatura del migdia pot baixar en alguns punts del nord-est i pujar una mica cap a la Costa Daurada.

I dijous...

Podem començar el dia amb restes d'inestabilitat al voltant de la costa central, en forma de ruixats localment intensos, i a la tarda reapareixeran en punts del nord-est.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut