Temps assolellat amb una tarda de ruixats i alguna tempesta

Les precipitacions no marxen del tot. Els ruixats apareixeran a la tarda i amb alguna tempesta

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat va guanyant terreny, tot i així, tindrem un petit embossament d'aire fred a les capes mitjanes de l'atmosfera que permetrà el creixement de núvols i alguns ruixats. Un cop en travessi aquesta petita bossa d'aire fred caminarem cap a un temps molt més estable.

Del sol als ruixats

Fins a primera hora del dia hi haurà núvols a la Catalunya Central i a les comarques de Girona, però desapareixeran amb rapidesa mar endins. A la resta del país, el matí serà assolellat amb pocs núvols. Serà a partir del migdia quan creixeran els núvols a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i al massís del Port. Cap a les dues del migdia apareixeran els ruixats al Pirineu, des de la Val d'Aran fins a la Cerdanya, més a les muntanyes que no pas a les valls. Aquest ruixats poden anar acompanyats de tempesta i serà en forma de neu per sobre dels 2.400 metres. A partir del vespre es dissiparan.

Contrast tèrmic

La serenor de la nit farà que les temperatures matinals siguin una mica més fresques que les de dimarts. En canvi, el sol que lluirà durant el matí afavorirà la pujada de les màximes. Les màximes més altes del dia tocaran els 22 ºC.

I els propers dies...

Durant gran part del que resta de setmana el temps serà bastant tranquil, a tot estirar amb alguns ruixats de tarda. Sembla que diumenge serà el dia amb el cel més cobert.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut