Dia amb més núvol i molt pocs ruixats

Persisteix l'ambient d'estiu a ple setembre amb màximes de 34 ºC

Néstor GómezActualitzat

Durant aquesta setmana estarem sota els efectes de la borrasca situada a l'oest de Portugal. A poc a poc es va acostant a la península Ibèrica i això implicarà línies de núvols i de ruixats que escombraran l'est península a partir de divendres. Tot i així, el temps de la recta final de setmana és incert, perquè en funció de com es mogui la borrasca ens donarà un tipus de temps o un altre.

Circ glacial de Tristaina (Jaume Mos)

Arriben els núvols

Les bandes de núvols, la majoria del tot inofensives, avançaran des de les Terres de l'Ebre cap al Pirineu i Empordà. De manera que els núvols taparan a estones el cel de la meitat oest del país. Tot i que el cel es tapi a estones, tan aviat passi la banda de núvols tornarà a sortir el sol. Les comarques gironines seran les que gaudiran de més estona de sol, amb núvols més esquifits. Si dimecres els bancs de boira es van localitzar a la Costa Brava, aquest cop correspondrà a les Terres de l'Ebre. A la tarda s'escaparan alguns ruixats, la majoria febles, al Pirineu i Prepirineu.

Ambient càlid

Les temperatures continuaran per la banda alta del termòmetre. Les temperatures més altes del dia rondaran els 34 o 35 ºC a l'interior de les Terres de l'Ebre.

I els propers dies...

Entre divendres i les primeres hores de dissabte serà quan el temps es presenti més insegur per l'arribada de línies de núvols que podran descarregar ruixats i alguna tempesta. En tot cas, tot depèn de la ubicació exacta de la borrasca atlàntica i caldrà veure, durant els propers dies, la trajectòria que seguirà per saber amb més certesa el temps que farà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut