L'hivern s'acomiada amb glaçades matinals i temps assolellat

Ja tenim aquí l'estabilitat que ens garantirà una segona meitat de setmana de sol

Néstor GómezActualitzat

Queden poques hores per a l'arribada de la primavera, que entrarà oficialment a les 22 hores i 58 minuts. Un final d'hivern i una entrada a la primavera amb total estabilitat atmosfèrica i on les temperatures tendiran a pujar molt lentament. En cap cas s'acosta cap calorada tan forta com la del cap de setmana passat.

Sol i poca més

La jornada serà molt assolellada. Molt pocs núvols es veuran al llarg del dia, alguns cap a la Catalunya Central, al Pirineu i a les Terres de l'Ebre. Un cel ben blau que s'estendrà arreu del país.

El fred toca fons

El darrer matí d'hivern serà ben fred, amb glaçades al Pirineu i a bona part de les zones enclotades de l'interior. A la costa baixaran per sota dels 10 ºC. En canvi al migdia, el fet de tenir el sol més alt al migdia farà que l'ambient sigui agradable, amb valors que s'acostaran però no tocaran els 20 ºC.

I els propers dies...

Tal com tindrem l'anticicló posicionat, tenim estabilitat meteorològica per dies. A més, anirà acompanyada d'una recuperació de les temperatures sense arribar a la cota de calor del cap de setmana passat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut