L'estabilitat s'aferra amb un sol que anirà a més

Arriben hores i dies de tranquil·litat meteorològica

Néstor GómezActualitzat

La monotonia en el temps arriba per quedar-se. Tindrem un dia en el qual els petits detalls en l'atmosfera ens donaran un tipus de temps o un altre, però tot dintre del domini de les altes pressions del potent anticicló que abraça tot el continent europeu.

Matí de núvols a Tossa de Mar (Robby Geebelen)

Dels núvols al sol

El dia es llevarà amb molts núvols arreu i amb algunes tímides clarianes. Tindrem molts núvols i pràcticament sense precipitació emlloc, i més val que no caigui ni una gota perquè si ho fa anirà acompanyada de fang. A partir de mig matí els núvols s'esberlaran i el sol guanyarà terreny per tot l'interior cap a la costa. La tarda serà assolellada amb alguns núvols prims i algun núvol baix despistat. De cara al vespre, els núvols de tipus baix tornaran a augmentar a la façana litoral i punts del prelitoral.

Temperatures sense canvis

Com que poc varia l'atmosfera poc variaran les temperatures. Hi haurà algunes glaçades matinals al Pirineu, poc importants i ambient sense fred arreu de la costa i prelitoral, on les mínimes no baixaran dels 10 ºC. Al migdia, l'ambient serà agradable amb valors que es mouran entre els 16 i els 20 ºC.

I els propers dies...

La tranquil·litat dels propers dies es materialitzarà amb dies de sol amb alguns núvols i alguns ruixats que es podran escapar al Pirineu. Les temperatures es mantindran sense grans canvis

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut