Dimecres, la calor i l'estabilitat van a més

S'albira una altra gran calorada a finals de setmana

Néstor GómezActualitzat

Després de les precipitacions de dilluns, la tranquil·litat ha tornat a casa nostra i es mantindrà així durant uns quants dies. A la vegada, la frescor matinal i la calor suau del migdia de les darreres jornades les podem donar per acabades. Aprofiteu l'ambient suau del matí perquè s'acosta, tot coincidint amb el cap de setmana, una altra calorada que podria desembocar en onada de calor la setmana que ve.

Temps amb núvols inofensius a Viver i Serrateix (M. Carme Santaeulària)

Temps assolellat amb matisos

Matí radiant de sol amb núvols baixos, només, al Camp de Tarragona i al litoral de les Terres de l'Ebre. Uns núvols que poden tapar completament el cel, però que s'esberlaran amb rapidesa durant el matí fins a desaparèixer del tot. La tarda serà tranquil·la amb pocs núvols d'evolució al Pirineu. Ara bé, a última hora del dia, cap a les 22 hores, entrarà des de l'Aragó una línia de núvols que deixarà alguns ruixats a la Vall d'Aran, a l'Alta Ribagorça, al Pallars Sobirà i al Pallars Jussà, i avançarà cap a Andorra. Uns ruixats que avançaran cap a França i es desfaran molt ràpidament.

La calor va a més

Tornarà a fer calor intensa al migdia a les comarques de Ponent amb màximes que tocaran els 35 ºC. A les comarques de Girona, les temperatures màximes pujaran entre 2 i 4 graus, amb valors que rondaran els 32 ºC. A la resta del país, la calor serà més moderada amb valors entre els 28 i els 32 ºC.

I els pròxims dies...

Dijous tornarà a augmentar una mica la inestabilitat. Això es traduirà en ruixats i tempestes de tarda al Pirineu. A partir d'aleshores, el temps tornarà a estabilitzar-se i la calor s'intensificarà, sobretot, durant el cap de setmana.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut