El temps es redirigeix cap a l'estiu

Ara sí, el temps mira amb predeterminació cap a l'ambient estival. Del fred matinal a la caloreta del migdia
Néstor Gómez Actualitzat

La pertorbació que ens va deixar un dimarts gris i plujós posa rumb cap al Regne Unit. Tornarem a tenir una atmosfera més estable i tranquil·la. Tot i així, si observeu el valor del baròmetre veureu que la pressió atmosfèrica és baixa, a l'entorn dels 1.015 hPa.

Cap precipitació

Sembla mentida com pot canviar el temps en 24 hores. Del cel gris i de les pluges d'ahir passem a un dia amb gran domini del sol. Els únics núvols que veurem de bon matí seran boires, conseqüència de la gran humitat aportada per les pluges de dimarts. La tarda serà radiant de sol i només apareixeran núvols inofensius sobre els cims del Pirineu i de les muntanyes del prelitoral.

Del fred matinal a una calor molt lleugera

El matí serà fred, abrigueu-vos i no sigueu agosarats. Aquest matí les temperatures han tocat fons. Reapareixen les glaçades matinals al Pirineu i localment surten d'aquesta zona. La fresca s'imposa arreu, amb uns valors de només 12 ºC a la costa. En canvi, les màximes pujaran amb força gràcies al sol que lluirà i a la retirada de l'aire tan fred de dimarts. Les màximes més altes del dia s'acostaran als 25 ºC.

I els propers dies...

Clara recuperació de les temperatures per tornar a viure dies de calor a finals de setmana. El temps tendeix cap a l'estabilitat, tret de divendres en què cauran ruixats.