Dimecres, dia de boires persistents amb baixada de les temperatures

Som davant d'una situació de trànsit dels núvols, la gran majoria inofensius

Néstor GómezActualitzat

El temps es decanta cap a l'estabilitat però sense abandonar la possibilitat d'alguns ruixats. Tot fruit de la pertorbació situada a l'oest de Portugal i que estem a l'espera de si avança o no cap al Mediterrani i obre les portes a les enyorades i necessàries pluges.

Neu a la Cerdanya (Marc Solé)

Matí de boires, tarda de núvols

El dia es llevarà amb teranyines de núvols prims i, sobretot, amb moltes boires extenses a tot l'ample del pla de Lleida, interior de les Terres de l'Ebre i Catalunya Central. També hi haurà algunes boires a l'Onyar i al golf de Roses. Les boires al pla de Lleida es convertiran en boires altes i persistents, un dia sense sol en aquesta zona. A partir del migdia, els núvols augmentaran arreu del país. Els núvols de la nit aniran a més, i potser obriran les portes a unes pluges que arribaran de cara a dijous.

Temperatures una mica més curtes

Tindrem un ambient típic d'aquesta època de l'any, potser una mica per sota, però dins el marge de la normalitat. Les temperatures matinals baixaran una mica al Pirineu, mentre que a les comarques gironines pujaran, igual que al pla de Lleida. En canvi, les temperatures màximes baixaran lleugerament, cap als 16 ºC. Ara bé, a tota la plana de Lleida o a les zones on no es trenqui la boira les màximes es quedaran ben curtes entre els 6 i els 8 ºC.

I els pròxims dies...

Dijous serà el dia més insegur de la setmana, amb cel cobert arreu del país i amb pluges que poden mullar el terra de totes les comarques. Les precipitacions entraran per les Terres de l'Ebre i el pla de Lleida i es desplaçaran cap al Pirineu i les comarques de Girona.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut