Darrer dia de total estabilitat, s'acosten canvis

Si us agrada el sol, aprofiteu-ho, perquè el temps canviarà demà

Néstor GómezActualitzat

Aquesta serà la darrera jornada 100% anticiclònica. Un sistema frontal arriba al migdia a Galícia i posa rumb a Catalunya, que s'espera demà. Així, avui serà un dia ben similar a dimarts amb petites novetats.

Sol i alguns núvols

El temps tindrà els ingredients de l'estabilitat, és a dir, molt de sol i bancs de boira al pla de Lleida, Empordà i Terres de l'Ebre. Una de les novetats de la jornada serà la persistència de la boira en punts del nord del Segrià i a la Noguera, sense veure el sol en tot el dia. Una altra novetat serà l'aparició de núvols baixos a partir de mig matí al litoral que guanyaran terreny pel Camp de Tarragona i per les comarques de Girona de cara a la tarda.

Temperatures estancades

L'ambient serà molt similar a dimarts, amb fresca i fred matinal i al vespre, amb un migdia ben agradable. Les temperatures màximes més altes es mouran entre els 16 i 18 ºC i es donaran al litoral.

I dijous...

Arriba un primer canvi de temps per un sistema frontal que escombrarà el Pirineu amb algunes nevades febles. A la resta el cel quedarà tapat, sobretot a la tarda. Un altre sistema frontal arribarà dissabte i no permetrà que l'anticicló es torni a quedar dies i dies amb nosaltres.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut