Darrer dia amb ambient estival: aprofiteu-lo

Aprofiteu l'ambient assolellat i càlid del migdia, perquè s'acosta un important canvi de temps que tombarà les temperatures

Néstor GómezActualitzat

Estem davant d'un dels dies més tranquils de la setmana, que no vol dir estabilitat absoluta. Tenim aire fred a les capes mitjanes de l'atmosfera i a prop de casa hi tenim diverses pertorbacions. El que tenim clar és que s'acosta un contundent canvi de temps que ens durà un ambient de tardor a partir de dijous a la tarda.

Dia amb pocs ruixats

Matí radiant de sol arreu del país, amb algunes boires matinals a la plana d'Osona i a l'entorn de la ciutat de Girona. Un cop més, a partir del migdia creixeran núvols sobre les muntanyes del país, la majoria inofensius. Ara bé, s'esperen ruixats febles al Pirineu i moderats al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre; a la resta del prelitoral no se'n descarten. Cap al vespre els ruixats es retiraran, però els núvols no acabaran de marxar.

Albada des de Montoliu de Lleida (Marta Mòdol)

Últim dia amb 30 ºC

Serà el dia més càlid de la setmana i, a la vegada, l'últim. Així que si us agrada l'ambient càlid aprofiteu al cent per cent aquesta jornada. Les temperatures més altes del país tocaran els 30 ºC en punts del pla de Lleida i de les comarques de Girona, i a les Terres de l'Ebre superaran lleugerament aquesta xifra.

I els propers dies...

l canvi de temps arribarà a partir del migdia de dijous, amb més núvol i ruixats. Divendres arriba aire fred que tombarà les temperatures i provocarà nevades al Pirineu. També serà el dia en què arrencaran les ventades.

 

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut