Ambient d'estiu amb núvols, sol i ruixats

El sol i la calor, els dos protagonistes del dia

Néstor GómezActualitzat

Durant els pròxims dies, el temps a Catalunya dependrà de l'evolució d'una pertorbació situada a l'oest de Portugal. Segons com es mogui, ens donarà un tipus de temps o un altre. El que sí que tindrem serà un ambient ben càlid amb màximes superiors a les habituals per a aquestes dates de mitjans de setembre.

Temps assolellat a Tossa de Mar (Robby Geebelen)

Poques novetats

El dia es lleva amb núvols baixos o bancs de boira que envairan tota la plana empordanesa i la vall de l'Onyar. Uns núvols baixos que al llarg del matí desapareixeran. A la resta del país el cel estarà enteranyinat de núvols prims, que deixaran al sol lluir amb intensitat. Serà a partir del migdia quan creixeran núvols sobre les muntanyes i puntualment deixaran algun feble ruixat al Pirineu, al Prepirineu, al Collsacabra i al massís del Port.

Calor intensa

Persisteix l'ambient càlid arreu del país amb temperatures que tornaran a tocar la xifra dels 35 ºC als indrets més càlids del país, sobretot a l'interior de les Terres de l'Ebre. A la costa, les màximes fregaran els 30 ºC.

I els pròxims dies...

El temps no serà 100% estable ni assolellat. Ens creuaran algunes bandes de núvols que travessaran el país de sud a nord. Els ruixats de tarda ens visitaran cada dia, i potser divendres seran una mica més extensos.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut