Temps insegur per una gota freda que posa rumb a Catalunya

Els dies tranquils i plàcids no arriben i persisteixen els ruixats i les tempestes

Néstor GómezActualitzat

On és el temps tranquil de juny? Doncs, ara per ara, no té intenció d'arribar. Si durant el mes de maig parlàvem del batec del temps amb matí de sol i tardes de ruixats, aquesta situació es veu agreujada. Ara, no només tenim aire fred que permet el creixement de les nuvolades, sinó que tindrem bosses d'aire molt fredes a les capes mitjanes del'atmosfera que, segons on se situïn aquestes petites borrasques amagades, poden fer que descarreguin pluges intenses.

Temps insegur

Ja de bon matí els núvols predominaran a gran part del país. De fet, no caldrà esperar al migdia perquè caiguin ruixats. Ja durant el matí es presentaran a les comarques de Lleida. Poden ser intenss a les comarques que es troben en el triangle format pel Solsonès, el Baix Camp i el Garraf. A la tarda s'intensificaran a tot el Pirineu i a l'interior de les comarques de Barcelona.

Sembla que el dia més tranquil, amb estones de sol i lliures de pluja, el tindrem a la façana costanera.

Menys calor

Els núvols que ens acompanyaran durant el matí impediran que les temperatures s'enfilin cap als valors dels darrers dies. Les màximes més altes del dia rondaran els 25 ºC.

I els propers dies...

Persisteix la situació de temps insegur amb unes temperatures que es mantindran molt a ratlla, sense cap calorada prevista a curt termini.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut