Dimarts, temps assolellat amb menys calor

Lent retrocés de les temperatures amb un ambient que serà més de tardor

Nestor GomezActualitzat

L'estabilitat, aferrada sobre nostre, es traduirà en dies assolellats i caldrà veure els efectes dels sistemes frontals que vindran i els efectes dels remolins de la tramuntana, que poden deixar algunes precipitacions. En tot cas, el pes de l'estabilitat en la recta final de setembre serà més gran que no pas el temps insegur, com hem tingut durant les darreres setmanes.

Dia amb núvols alts i prims (Paco Cabanes)

Sol i poc més

Temps molt assolellat durant tot el matí amb pinzellades de núvols prims que deixaran el cel amb un aspecte blanquinós. Es tracta de núvols alts i prims anomenats cirrus. A la Costa Daurada i al delta de l'Ebre apareixeran alguns núvols baixos inofensius. Durant la tarda el cel quedarà variable al Pirineu i al centre del país pel pas d'un sistema frontal escarransit sense gaire energia. Si arribés a caure alguna precipitació seria minsa i aïllada. A la resta el país, la tarda serà plàcida i assolellada.

Menys calor

Les temperatures mínimes i màximes baixaran lleugerament. En el cas de les mínimes baixaran un parell de graus al Pirineu, mentre que a la resta del país es mantindran. La baixada de les temperatures serà més clara en les diürnes. Abandonarem els 30 ºC i les més altres del dia rondaran entre 26 i 28 ºC. Les màximes perdran entre 3 i 5 graus al Prepirineu i al Camp de Tarragona, i entre 1 i 3 graus a la resta de del país.

I els pròxims dies...

Dimecres apareixeran alguns ruixats puntuals al litoral i a l'entorn del Montseny. L'últim dia de setembre tornarà a ser tranquil.

 

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut