Temps amb núvols, estones de sol i amb gotetes de fang

Néstor GómezActualitzat

El temps ofereix poques novetats, amb predomini del cel variable i alguna gota. Serem dins el domini de les altes pressions, de la mà de l'anticicló situat al centre del continent europeu, però no tindrem un estat del cel radiant. Hi haurà un lleuger flux de vent de llevant que ens durà humitat i ens portarà molts núvols baixos. Al mateix temps, a més alçada es manté la injecció de vent del sud, que mantindrà la intrusió de pols sahariana.

Cel cobert a Freixenet de Segarra (Daniel Espejo)

Dia de cel variable

Una línia de núvols travessarà el país de sud a nord durant el matí, s'aixecarà el dia amb molt núvols i cap al migdia hi haurà força clarianes a tot l'interior del país, amb grans estones de sol. Poden caure algunes febles precipitacions al vessant sud del Pirineu al llarg del matí. Durant la tarda apareixeran teranyines de núvols alts i augmentaran els núvols baixos a la costa, sobretot a l'Empordà. A les Terres de l'Ebre, es passarà de les clarianes a primera hora del dia al cel cobert cap al migdia. A la tarda cauran algunes febles precipitacions acompanyades de fang a les Terres de l'Ebre.

Màximes a tocar dels 20 ºC

Tornem a tenir dies sense gaire fred. Les glaçades només seran al Pirineu, tant a les valls com als cims. També és cert que es correspondran amb nits més serenes. En canvi, cap al litoral i el sud del país, les mínimes rondaran els 10 ºC. Pel que fa a les màximes, seran similars a les de dilluns. Les més altes del país rondaran els 20 ºC al pla de Lleida i localment a punts del prelitoral.

I els propers dies...

Els núvols baixos persistiran a la costa durant els propers dies. Potser cap a finals de setmana caldrà obrir el paraigua. I tot, en una setmana suau, amb temperatures una mica per sobre de les habituals per a aquest mes. Aquí hi teniu dites meteorològiques del març, que en mostren el comportament.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut