Sol, ruixats i temperatures avall

Dia de ressaca per la pertorbació Ana amb descens de les temperatures i alguns ruixats

Néstor GómezActualitzat

La pertorbació tan activa de les últimes hores, anomenada Ana, ja ha marxat. El temps recupera la normalitat amb un nou descens de les temperatures i uns ruixats cada cop més aïllats. La pressió atmosfèrica va tocar fons dilluns al matí i ja s'ha recuperat.

Sol i ruixats

El matí es llevarà amb una mica de neu a la Vall d'Aran i al Ripollès, amb una cota de neu que rondarà els 800 metres. També s'esperen alguns ruixats, durant el matí, a l'Empordà i a la Garrotxa. A la resta del país farà sol. El temps no acabarà de millorar durant la tarda perquè poden caure nous ruixats entre el sud de les comarques de Girona i el delta del Llobregat. A Ponent i a les Terres de l'Ebre el temps serà més tranquil.

Torna el fred

Les temperatures suaus de dilluns, de 18 ºC de màxima, no es repetiran. El pas del sistema frontal durant la segona meitat de dilluns substituirà la massa d'aire càlida per una de fred que provocarà una caiguda de les temperatures. No farà un fred de cru hivern, però es notarà el canvi. Les màximes més altes del dia rondaran els 14 ºC.

I els pròxims dies...

El temps s'estabilitzarà i les temperatures remuntaran fins dijous, quan tocaran sostre. Tot indica que divendres tindrem un nou canvi de temps.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut