Restes de ruixats amb temperatures de finals d'hivern

Arriben dies frescos però no les pluges desitjades

Néstor GómezActualitzat

S'espera una recta final d'estació d'hivern amb temperatures normals o una mica per sota. Un ambient que no té res a veure amb les temperatures tan càlides del cap de setmana. El responsable és i serà l'anticicló que penetrarà cap a França i ens enviarà vent de nord-est. I com sempre hem dit, tot el que ve del nord és fresc o fred.

Neu, ruixats i molt de sol

A grans trets, el dia serà assolellat, amb més sol a les comarques de Girona i al pla de Lleida. A la costa, fins a primera hora del matí pot caure alguna gota a la Costa Brava sud, però serà a la tarda quan se n'esperen més, cap a la costa central, el Camp de Tarragona i el prelitoral. La majoria seran ruixats febles i, potser, aniran acompanyats de tempesta. En paral·lel, nevarà durant tot el dia a la Vall d'Aran i a l'extrem nord del Pallars Sobirà la cota de neu s'acostarà als 800 metres.

Temperatures normalitzades

El sol de mitjans de març farà que l'ambient al migdia sigui agradable, tot i que tinguem aire fred a les capes mitjanes de l'atmosfera. Les temperatures màximes més altes del país no tocaran els 20 ºC, valors molt allunyats dels 28 ºC del pantà de Siurana dissabte passat. Compte amb els matins i els vespres: seran frescos a la costa i freds a l'interior i al Pirineu.

I els pròxims dies...

L'estabilitat es manté, els dies sense pluja augmenten i, ara per ara, no es veu cap element que faci trencar aquesta ratxa seca. L'ambient fresc ens acompanyarà fins divendres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut