Dia amb més núvols i pocs ruixats

El temps no fa cap gir, però sí que permet algunes variacions

Néstor GómezActualitzat

Arriben dies càlids, amb un cel que esmorteirà la tonalitat blavosa dels darrers dies per un color una mica més terrós. Durant els propers dies estarem sota el domini d'un gran pertorbació situada a l'Atlàntic que afavorirà els vents de sud cap a nostra i permetrà que l'ambient estival es mantingui durant uns quants dies.

Albada des de Cunit (Carmen López)

Una mica de tot

De bon matí tindrem un mosaic de temps a casa nostra. Els núvols cobriran Ponent i les Terres de l'Ebre i amb rapidesa avançaran i es desfaran en el seu camí cap al Prepirineu. També tindrem algunes bandes de teranyines de núvols prims. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu que deixaran alguns ruixats molt febles al Pirineu de les comarques de Lleida i en alguns punts de l'interior de les Terres de l'Ebre.

Calor d'estiu

Dia de calor amb unes temperatures màximes que tocaran els 34 o 35 ºC als indrets més càlids del país. Afortunadament, els matins i els vespres seran més frescos o suaus.

I els propers dies...

Estarem a remolc de la pertorbació atlàntica, de manera que segons on se situï ens afectarà d'una manera o d'una altra. Ara per ara, l'ambient serà càlid tota la setmana.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut