L'estabilitat no dona el braç a tòrcer

El març vol acomiadar-se sense precipitacions

Néstor GómezActualitzat

Estabilitat atmosfèrica total, però sense calorades. El fet de tenir l'anticicló ubicat a la Bretanya francesa farà que, amb gir horari dels seus vents, ens arribi a casa nostra vent de nord. Una situació que mantindrà a ratlla les temperatures, i no repetirà la calor tan intensa dels darrers dies. El vent que arribarà dels Alps farà que la jornada sigui una de les més fredes de la setmana.

Sol

Tres lletres defineixen perfectament el temps que s'espera per aquesta jornada. Un cel serè que, a tot estirar, quedarà trencat per algun núvol baix, esquifit i pobre a la costa. Durant tot el dia lluirà el sol. El cel estarà serè al Pirineu per efecte del vent sec de nord-est. Compte amb l'estat de la mar. Meteocat té activat l'avís de mala mar a la costa nord catalana, sobretot a la costa Brava.

Temperatures avall

L'entrada de vent del nord-est ens durà aire més fresc i farà davallar les temperatures. Es notarà molt a alta muntanya, amb valors negatius durant gran part del dia. Les temperatures més altes del dia es mouran a l'entorn dels 20 ºC. Valors molt allunyats dels 27 ºc registrats durant el cap de setmana.

I els propers dies...

No hi haurà cap gran canvi de temps en el que resta de setmana. Així que, gairebé, ja podríem fer el sumatori mensual de pluges perquè difícilment sumarem algun litre més.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut