L'estabilitat atmosfèrica i la pujada de les temperatures avancen

L'estiuet de sant Miquel ja és aquí, amb dies de bonança

Néstor GómezActualitzat

Recta final de setembre amb dies plàcids i sense ensurts de cap mena. Dies tranquils i dolços que coincideixen amb l'estiuet de sant Miquel amb unes temperatures ben contrastades, entre la fresca matinal i la caloreta del migdia, sobretot si sou al sol. L'anticicló és amb nosaltres i ens acompanyarà fins a l'entrada del nou mes, quan arribarà un altre canvi de temps.

Albada a Calella (Xavi Casillanis)

Sol i poc més

L'ambient serà molt assolellat durant tot el dia però tindrem matisos. Per començar, el cel no tindrà un color blau intens, sinó blanquinós per la presència de núvols prims. Durant la tarda el cel s'aclarirà arreu del país i, de nou, cap al tard apareixeran els núvols baixos a l'Empordà.

Ambient menys fred i més càlid

A poc a poc les temperatures recuperaran els valors normals de finals de mes. Les màximes superaran a bona part del país els 25 ºC i les més altes s'acostaran als 28 ºC, en especial a les Terres de l'Ebre.

I els últims dies de setembre...

L'estabilitat persistirà sense fissures. Tindrem dies de sol i de pujada de les temperatures, que no voldrà dir retorn a l'estiu. I aprofiteu aquests dies de bonança i caloreta del migdia perquè durant la recta final de setmana tornarà l'abric i el paraigua.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut