Dimarts, adeu a les pluges i retirada del núvols

El temps millorarà i passarem dels ruixats matinals a les clarianes a la tarda

Néstor GómezActualitzat

Diem adeu a la pertorbació que ahir va deixar pluja carregada de fang amb l'allunyament de la pertorbació cap a l'interior d'Algèria. L'estabilitat guanyarà terreny per casa nostra i un cop arribi hi serà durant uns quants dies amb ambient ben suau.

Cel cobert a Artés (Pere Costa)

Dels ruixats a les clarianes

Matí de cel completament cobert a tota la meitat est del país. Les clarianes només hi seran a ponent i al Pirineu occidental. Durant el matí pot caure alguna gota a les comarques de Girona. Un cop arribi el migdia les pluges desapareixeran. Els núvols es trencaran, fent més sol a les comarques de Girona i més cobert a les Terres de l'Ebre, no es descarta alguna gota.

Un altre dia sense fred

Recta final de febrer amb temperatures de març avançat. Si bé les mínimes pujaran, no hi haurà glaçades enlloc del país i al migdia l'ambient serà ben suau, amb valors tímidament més baixos que els registrats dilluns. Els valors més alts del dia es mouran entre els 16 i 18 ºC.

I els propers dies...

Arriben dies ben tranquils pel que fa a l'estat del cel i a les temperatures. L'ambient serà massa suau per trobar-nos a finals de febrer. Les properes precipitacions s'esperen per dissabte al Pirineu.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut