Continua el temps insegur amb tarda de tempestes

RedaccióActualitzat

El temps no s'acaba de definir aquests dies i avui no en serà una excepció. Lluny de grans borrasques o anticiclons, tindrem estones per a una mica de tot i un ambient marcat per temperatures habituals per l'època de l'any.

Rajos crepusculars a la Garrotxa (Ramon Calvet)

Una mica de tot

Tindrem núvols alts i mitjans en trànsit, juntament amb núvols baixos matinals, i també les habituals nuvolades d'evolució que es desenvoluparan durant les hores centrals del dia, en punts del Pirineu, Prepirineu, prelitoral i nord-est. Arribada la tarda sorgiran tempestes sobre les muntanyes del prelitoral, Pirineu i Prepirineu. Caldrà seguir amb atenció els ruixats al pla de Lleida, que podran ser intensos i acompanyats de calamarsa, en especial a la Noguera, Segarra i comarques veïnes.

Temperatures normals per l'època

Tot i que poden registrar-se petites pujades o baixades de la temperatura, continuarem amb valors normals per l'inici del juny. Les temperatures més altes del dia superaran, tímidament, els 30 ºC.

I partir de dimecres...

Temps tallat pel mateix patró: temperatures una mica més altes i formació de ruixats de tarda. Entre dimecres a la tarda i dijous al matí s'espera que la pluja sigui més abundant en alguns llocs del Pirineu i Prepirineu. A partir de dijous hi haurà una entrada d'aire més fresc, que farà recular una mica el termòmetre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut