Dimarts amb ruixats i tronades de tarda al Pirineu i al Prepirineu

El patró de sol al matí i ruixats de tarda es manté

Redacció méteoActualitzat

El patró dels darrers dies es manté. Dia amb més ruixats i tempestes al llarg de la tarda però més concentrats al Pirineu i al Prepirineu. Matí amb sol i alguns núvols però sense pluja. En canvi, a la tarda plourà al Pirineu i al Prepirineu i nord de la Catalunya Central i algun ruixat aïllat o tronada al voltant del massís del Port. Seran d'intensitat entre feble i moderada, o localment d'intensitat forta. La temperatura mínima serà semblant. De dia, la temperatura serà similar o pujarà lleugerament. Per tant, arreu màximes de 23 a 27 graus i les més altes, prop dels 30ºC a les Terres de l'Ebre i al Pla de Lleida.

Gualba (Mohamed Ouchen)

Les precipitacions sovint aniran acompanyades de tempesta i localment de calamarsa o pedra petita. La quantitat de precipitació acumulada serà minsa o poc abundant, si bé a l'interior del terç nord localment seran importants (més de 20 mm).

 

Dimecres, sol al matí i alguns ruixats a la tarda, més dispersos

A mesura que passin els dies, continuaran els ruixats, però es faran menys extensos que els del passat cap de setmana. Dimecres matí, probablement sense precipitacions. Tarda amb ruixats o tempestes en punts de muntanya, a comarques d'interior de la demarcació de Girona, nord de la de Barcelona, prelitoral nord i al massís del Port. La temperatura estable. A l'acabar la setmana pujarà més la temperatura.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut