Tarda amb núvols, clarianes i una mica de tramuntana

Alberto AlcántaraActualitzat

Dimarts, l'aire fred de les capes mitjanes de l'atmosfera anirà en retirada, i les nuvolades de calor no disposaran de tantes condicions per a desenvolupar-se. Els ruixats seran residuals, i el sol recuperarà territori. Com a gran novetat, tindrem l'entrada del mestral matinal a l'Ebre i la tramuntana a l'Empordà.

Ruixats residuals

Durant la matinada hem tingut ruixats, molt destacats en el cas de la costa Daurada i el prelitoral central. El dia ha començat amb molts núvols residuals. Al llarg del matí s'obriran clarianes, però quedaran núvols més tossuts cap al quadrant nord-est i trams de la costa Central.

La tarda serà de sol a una bona part de Catalunya, però al mateix temps creixeran nuvolades al Pirineu, prepirineu i nord-est. Esperem la formació d'algun ruixat, a mig camí entre el sud de la Costa Brava i la central. Cap al vespre, no es descarta que també se'n formin cap al sud de la costa central i nord de la Daurada.

Mínimes en descens

Les temperatures de primera hora han baixat gairebé arreu, tret d'alguns punts del terç nord. La màxima pot pujar a la Costa Daurada i a punts de la Brava, a causa del vent reescalfat, però tendirà a baixar lleugerament per l'oest de Catalunya.

I dimecres...

Desapareixeran el mestral i la tramuntana, i els ruixats tornaran a ser força puntuals, però poden tocar de manera intermitent punts de la costa central o Daurada. Farà més sol en general.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut