Nuvolades a Manlleu (Carme Molist)
Nuvolades a Manlleu (Carme Molist)

Arrenca la setmana amb temps ventós i variable

Abandonem les temperatures càlides dels darrers dies i tornem a l'ambient normal de març

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

La pertorbació Félix es mourà per l'entorn del Canal de la Mànega, allunyant-se de Catalunya, però el temps una mica insegur encara ens afectarà, com també ho farà el vent de l'oest. La ponentada es notarà més a la meitat sud. El Servei Meteorològic de Catalunya manté activat l'avís per vent.

Núvols i clarianes

Encetarem la setmana amb un matí mig ennuvolat en general, amb núvols en retirada i algun ruixat a l'Alt Pirineu. La cota de neu tendirà als 1.300 metres. Les hores centrals del dia seran de força sol, però també aniran creixent nuvolades al terç nord, amb risc d'alguns nous ruixats de tarda a punts del terç nord. Deixaran quantitats modestes de precipitació.

Més contrast tèrmic

Baixaran les temperatures mínimes, mentre que les màximes seran similars en general, força suaus. El contrast tèrmic s'accentuarà. Només cap a l'extrem nord-est hi haurà un descens més marcat de la temperatura diürna. Assolirem valors de 20 o 21º C a punts del prelitoral i a l'extrem sud.

I dimarts...

El vent anirà de baixa, i estarem pendents d'una pertorbació que pot acostar-se pel País Valencià. Tindrem un matí de cel ennuvolat en general, i a la tarda s'obriran clarianes. No esperem gaire pluja, a tot estirar algun ruixat al Pirineu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut