Temps variable i amb ruixats

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

Comença la setmana amb un dia especial per als qui tenen festa, marcat encara per una certa inestabilitat deguda a l'aire fred per les capes altes. Una situació indefinida, però que apunta a la baixa durant la fase final del pont. De tota manera, es mantenen activats els avisos per intensitat de pluja per la primera part del dia.

Halo solar des del cim del Monteixo (Cels Codina)

Ruixats dispersos

Matí de cel cobert amb pluges a la costa central, també se n'esperen cap a les Terres de l'Ebre on poden ser localment intenses. A la resta hi haurà núvols, però serà més difícil que caiguin ruixats significatius. Temps més plàcid cap al Pirineu i comarques de Lleida.

A partir de la tarda, el risc de pluja disminuirà cap al sud, mentre que creixeran nuvolades al Pirineu, probablement amb algun ruixat poc abundant cap a l'Alt Pirineu. El cel es veurà força variable a la resta.

Temperatura

Aquesta situació una mica indefinida provocarà que tampoc no hi hagi gaires canvis de temperatura. Poden pujar o baixar localment, de manera poc significativa. De nou notarem un ambient xafogós, i la temperatura es mourà entre els 25 i els 30 ºC en general.

I dimarts...

El pont culminarà amb una Diada de temps força estable, si no canvien els mapes a última hora. Farà força sol i més calor. Potser a última hora arriba algun xàfec a l'extrem sud.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut