Primer dia de març amb núvols i vent de llevant

Alberto Alcántara / Néstor GómezActualitzat

Amb la retirada de la depressió aïllada en nivells alts (DANA) de diumenge, la setmana començarà amb un temps anticiclònic sense matisos. Això sí, el vent bufarà de llevant, amb cops forts a la costa, i veurem força núvols.

Cel ennuvolat a Sant Carles de la Ràpita (Paco Cabanes)

Núvols

Matí amb cel força tapat a la costa, el prelitoral i punts de la depressió central, per núvols baixos. Amb el pas de les hores, aquests núvols es trencaran parcialment, però no marxaran del tot. Possiblement tindrem plugims transitoris cap al Montsià i el Baix Ebre, sobretot al llarg del matí. A banda, també veurem núvols alts i mitjans en trànsit de sud a nord al llarg del dia.

Mapa de vent previst per a dilluns a les 18 UTC (TVC)

Temperatura en ascens

La temperatura mínima serà semblant o una mica més alta que les de diumenge, tret d'alguns punts del nord de la Catalunya central, on podrà baixar si escampen els núvols baixos. Les màximes es mantindran a la costa i el prelitoral, però pujaran cap al nord-est i a ponent. Els valors més alts arribaran cap als 18 o 19ºC a punts de ponent.

I dimarts...

Continuarem tenint un temps ennuvolat, fruit del domini del vent moderat de llevant. La temperatura podria pujar una mica més.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut