Comença la setmana amb temps estable i augment de núvols a la tarda

Darrera setmana sencera de novembre amb moviment meteorològic

Alberto Alcántara / Néstor GómezActualitzat

Comencem una setmana que ens portarà unes temperatures més normalitzades per l'època de l'any. Això sí, de moment el temps estarà marcat per l'anticicló i, per tant, per l'estabilitat atmosfèrica.

Sant Pere de Casserres (Pep Vila)

Més núvols

El matí tornarà a estar marcat pel sol en general, amb petites excepcions, en forma d'algun núvol baix acumulat a punts del litoral sud, i d'alguns bancs de boira o boirina. Seran més probables cap a ponent o la vall de l'Ebre, i en el cas de ponent, resistiran durant bona part del matí.

De cara a la tarda, notarem un canvi, perquè arribaran núvols prims que avançaran d'oest a est i deixaran un cel més enteranyinat. La posta de sol pot ser ben maca gràcies a aquests núvols.

Ambient fred

No esperem grans canvis pel que fa als termòmetres. Grau amunt, grau avall, marcaran valors similars als de diumenge. L'ambient serà fred a primera hora i quan es pongui el sol, i una mica més suau al migdia, tot i que no passarem dels 15-17 ºC en general. Tindrem algunes glaçades moderades i inversió tèrmica.

I dimarts...

El cel es veurà més variable en general, pel pas de núvols alts i mitjans i per la presència de més núvols baixos, que guanyaran presència per la costa. Fins i tot pot caure alguna gota al final del dia. La temperatura pujarà una mica.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut