Dijous torna el sol i la calma amb calor moderada

RedaccióActualitzat

Dijous, tornada de l'ambient d'estiu, però amb una calor més continguda. A primera hora hi haurà alguns núvols baixos a les comarques de Girona i fondalades de ponent, on aquest dimecres ha plogut força i les humitats seran altes. Ràpidament, el sol farà que desapareguin aquest núvols i a mig matí el sol s'imposarà arreu del territori. La matinada serà més fresca a l'interior i més agradable a la costa, amb més valors pròxims als 20ºC. Tot i així, la presència d'aquest núvols baixos al nord-est farà que no es noti gaire en aquest sector.

Sant Pere de Vilamajor: Jordi Rodoreda

 

Anticicló amb vent de nord

L'arribada d'un anticicló afavorirà que no hi hagi condicions per nuvolades de tarda i no s'espera pluja al llarg del dia. La tramuntana es mantindra moderada per sobre del cap de Creus. Les temperatures pujaran a ponent amb calor, però més moderada. A la majoria de valors els costarà d'arribar als 35ºC

 

 

Torna la sequera i un horitzó canicular

Fins diumenge, tot i que el termòmetre anirà guanyant graus a l'interior, la calor encara es mantindrà força suportable. De cara a la setmana que ve, una nova glopada d'aire africà ens podria afectar de ple i amb una nova calorada.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut