Un front sense energia i amb minses prepicitacions

Arriben dies en què tindrem tot tipus de temps. Avui és el torn dels núvols

Néstor GómezActualitzat

Durant els propers dies tindrem les borrasques atlàntiques molt baixes de latitud, entre les Açores i Portugal, un fet que permetrà que arribi a Catalunya un tren de sistemes frontals procedents del sud peninsular, amb escasses precipitacions i aire càlid.

Ullades de sol i pluges febles

Els núvols seran els dominadors del dia, sobretot al matí. Les clarianes apareixeran durant el matí a les comarques de Girona i a punts del Pirineu. El matí arrencarà amb quatre gotes a les Terres de l'Ebre que avançaran cap al nord de cara al migdia. A la tarda, el cel s'obrirà, lluirà el sol i quedarà variable a la costa sud del país, i si cau alguna precipitació serà ben minsa.

Ambient suau

L'efecte dels núvols durant tot el dia tindrà repercussió sobre les temperatures: les mínimes pujaran i les màximes baixaran. Les temperatures més altes del dia rondaran els 18 ºC.

I els propers dies...

Remuntada forta de les temperatures durant divendres i dissabte, amb valors que superaran amb facilitat els 20 ºC i ens acostarem als 24 ºC. L'ascens de les temperatures no anirà acompanyat d'un cel radiant. Divendres lluirà el sol, dissabte hi haurà pluges a partir de la tarda i diumenge, una mica de tot.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut