Persisteix l'estabilitat i el fred recula una mica

Néstor GómezActualitzat

La pertorbació situada a Irlanda es manté ancorada, mentre que als països mediterranis continua la situació de tranquil·litat meteorològica. Els mapes més recents anuncien un canvi de temps molt important de cara a la setmana que ve. Però, durant els propers dies, confirmarem quan arriba i de quina manera. Ara per ara, recta final de setmana sense gaire moviment meteorològic.

Núvols en augment

El matí serà molt similar a aquests darrers dies, és a dir, radiant de sol amb algunes teranyines de núvols prims. Serà a partir del migdia quan els núvols aniran a més per tot l'oest del país. Aquest augment dels núvols es deu a la proximitat d'un sistema frontal que s'acostarà des de l'Aragó. Arriba sense gaire energia, de manera que, a tot estirar, deixarà alguna gota al Pirineu més occidental.

Temperatures amunt

Mínimes i màximes pujaran. Les nits llargues de mitjans d'octubre farà que la recuperació de les temperatures matinals sigui lenta. De bon matí farà menys fred que dimecres, però encara en farà, sobretot al Pirineu. Les màximes pujaran afavorides pel sol que ens acompanyarà durant tot el matí. Unes màximes que poden arribar als 26 ºC als indrets més càlids del país.

I els propers dies...

S'esperen dies de cel variable amb algunes gotes i amb temperatures dintre de la normalitat d'octubre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut