Dijous, persisteix el temps amb ruixats i estones de sol

Som davant dies de temps indefinit, amb jornades amb una mica de tot

Nestor GomezActualitzat

Encara estem sota la influència de la pertorbació que des de fa dies està situada al sud peninsular. Persisteixen els dies amb un temps contrastat, amb una mica de tot. Són dies d'ulleres de sol i de paraigua a punts del país.

Sol i ruixats al Moianès (Carles Illa)

Sol i ruixats

De matinada les pluges ha descarregat al litoral i a les comarques de Girona. En el cas de Malgrat de Mar, les pluges han estat molt abundants amb un registre que ha deixat més de 100 l/m². Durant el matí persistirà el temps insegur amb pluges a les comarques de Girona, sobretot a la Costa Brava i al Pirineu. També hi haurà ruixats a les comarques de Tarragona que es desfaran a mesura que avancin cap al pla de Lleida. per l'oest del país els núvols es trencaran i deixarà pas al sol.

A partir de primera hora de la tarda tornaran els ruixats, que aniran a més durant la tarda, a les comarques de Girona i a tot el prelitoral des del Montseny fins als Ports. Els ruixats més intensos s'esperen al Ripollès, a la Garrotxa, a l'Alt Empordà, al nord del Berguedà i a les muntanyes de Prades. De nou, de matinada, apareixeran ruixats a la Costa Central.

Menys calor

Si bé les temperatures matinals seran semblants a les de dimecres, les màximes baixaran en bona part del país. A les comarques de Girona baixaran entre 2 i 6 graus. Les temperatures diürnes més altes del país pujaran una mica per sobre dels 30 ºC.

I per a la recta final de setmana...

Persisteix el temps indefinit amb dies que tindrem tot tipus de temps. Hi haurà temps per a tot: hores de sol i hores de precipitacions. Les temperatures baixaran lleugerament.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut