Dia amb núvols a la costa i sol al Pirineu

Néstor GómezActualitzat

L'anticicló situat a les Açores estén el seu braç cap al cor d'Europa. A casa nostra, el pas del sistema frontal d'ahir provoca que avui tinguem un temps ben diferent del que podem considerar normal, amb més núvols a prop de la costa i més sol a l'interior i Pirineu. Ara per ara, de pluges generals i generoses no se'n veuen.

Sol i núvols

A diferència d'altres dies en què l'estat del cel evoluciona del sol als núvols, en aquest cas tindrem dos tipus de cel durant tot el dia. Els núvols dominaran el territori del litoral i prelitoral i el sol, tot l'interior i Pirineu. Els núvols de la costa seran durant tot el dia, més compactes al matí i hi haurà tímids plugims a la costa central i sud del a costa Brava.

Temperatures més baixes

L'arribada de l'aire fred que precedeix el sistema frontal farà que de bon matí l'ambient sigui més fresc o fred. Les temperatures matinals poden caure entre 2 i 3 graus. També el descens es notarà al migdia, sobretot allà on els núvols no deixin veure el sol. A la costa i al prelitoral poden caure entre 2 i 6 graus. Les màximes més altes del dia amb prou feines superaran els 26 ºC.

I la recta final de setmana...

Recuperarem l'estabilitat, el sol i les temperatures més elevades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut