Dijous, més núvols a la costa i més sol a tot l'interior

Temps insegur amb ruixats i tempestes al Mediterrani entre les Balears, el País Valencià i Algèria

Néstor GómezActualitzat

Catalunya es troba al marge superior de la borrasca situada entre les Balears i Algèria i els seus efectes seran febles a casa nostra. En canvi, s'esperen ruixats i espetecs d'aigua intensos a les comarques centrals del País Valencià i Mallorca.

Temps assolellat a Calella (Tino Valduvieco)

Els núvols, al litoral

Matí assolellat a tot l'interior, mentre que al litoral el cel estarà variable i amb molts núvols baixos a la Costa Brava i a l'àrea del delta de l'Ebre. Durant la darrera hora de la matinada i fins a mig matí s'esperen nuclis de ruixats i tempestes que avançaran des de l'Albera cap a la plana empordanesa. Durant la tarda apareixeran teranyines de núvols prims i se n'esperen de baixos al sud del país, dels quals a partir de mitja tarda cauran ruixats, localment intensos a les Terres de l'Ebre i Baix Camp per efecte de l'entrada dels vents de llevant.

Temperatures estancades

No hi haurà gaire variació de les temperatures respecte als valors de dimecres. Les temperatures més altes del dia rondaran els 28 ºC, sense descartar que alguna població toqui els 30 ºC.

I la recta final de setmana...

Arriben dies amb moviment meteorològic que es traduirà en aparició de ruixats, sobretot durant les tardes. També seran dies de ruixats a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut