El temps es redueix a només dues paraules: sol i calor

Som el plena canícula i ara el temps vol recuperar-se amb un nou increment de les temperatures

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat atmosfèrica és total arreu del país. Un dia clàssic d'estiu en què les temperatures són molt altes a tots els nivells de l'atmosfera, de manera que serà un dia sense precipitació enlloc del país i els núvols es deixaran veure per fer bonic i una mica d'ombra.

Estany de la Roca, al peu de la Punta Alta (Josep M. Torrelles)

Només sol

Tant se val l'hora del dia, el cel estarà net. Si algun núvol es deixa veure a primera hora de la tarda sobre alguna muntanya, no tindrà energia per créixer. Serà un dia sense precipitacions enlloc.

Màximes superiors als 35 ºC

Durant tota la setmana, les temperatures s'han mantingut a ratlla amb una calor estival sense excessos. A partir d'avui, però, tornarà a collar amb temperatures que tocaran i superaran els 35 ºC. Al pla de Lleida i a l'interior de les Terres de l'Ebre es poden assolir els 36 ºC, uns valors que aniran a més durant els pròxims dies.

I la recta final de setmana...

El temps no oferirà cap gran canvi; per tant, persistirà el temps estival amb panorama de sol i de temperatures cada cop més altes. Arriben dies de calor sufocant, amb valors de 38 ºC, i potser tornarem a tocar els 40.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut