Dia de calor amb molt de sol

Màniga curta al migdia en el dia més càlid de la setmana i, potser, de tot el mes

Néstor GómezActualitzat

L'anticicló que regna al nord de les Açores i golf de Biscaia permetrà l'entrada d'una massa d'aire càlid que alçarà, encara més, les temperatures a tota la península Ibèrica. Després cauran i recuperarem les temperatures normals per aquestes dates.

Sol i pocs núvols

De bon matí hi haurà núvols baixos a la Costa Daurada i als plans de Bages i Vic. A la resta del país el temps serà assolellat. A la tarda, lluirà el sol a tot el país. Potser apareixerà algun núvol a la Vall d'Aran de poca importància.

La calor al màxim

Tot indica que la calor tocarà sostre amb màximes de 32 a 34 ºC als indrets més càlids del país, que es donaran a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre. Seran les temperatures més altes de la setmana i, potser, les d'octubre. Sembla que després les temperatures davallaran a valors normals per aquestes dates i així seguirà més enllà de mitjans de mes.

I els propers dies...

Temps assolellat durant tota la setmana. Les temperatures davallaran divendres i es mantindran a ratlla tota la setmana. El paraigua no serà necessari, malauradament, fins a finals de la setmana que ve.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut