Dijous de sol, ambient suau i vent a la baixa

Alberto AlcántaraActualitzat

Els mapes meteorològics dibuixen canvis importants per als pròxims dies, però de moment el temps serà força plàcid. El vent de l'oest i nord-oest anirà perdent força al llarg del dia de manera progressiva. El Servei Meteorològic de Catalunya ja ha desactivat els avisos per vent.

Temps plàcid

Dijous serà un dia de predomini del sol. Els núvols del vessant nord del Pirineu s'aniran trencant. També hi ha espai per alguns bancs de boira o núvols baixos a punts de la depressió central, fondalades del nord-est i a les valls del Prepirineu. A la resta, cel assolellat en general, amb alguna teranyina de núvols prims.

Ambient suau

La temperatura de primera hora ha pujat lleugerament, tot i que en punts del Pirineu, Ponent i la costa central ha pujat de manera molt significativa a causa de les ventades. No hi haurà grans canvis de temperatura al migdia. Tornarem a registrar valors al voltant dels 20 ºC o més a molts indrets.

I divendres...

Serà l'últim dia estable de la setmana. Les cavalcades de Reis estan fora de perill i es viuran amb calma meteorològica, sense gaire vent i sense pluja. El temps canviarà a partir de dissabte.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut