Comença un canvi de temps amb més núvols i alguns ruixats

L'ambient de plena tardor truca a la porta, però entrarà divendres

Néstor GómezActualitzat

Un primer sistema frontal, molt desgastat, ens travessarà sense pena ni glòria durant aquesta jornada. Marcarà un primer inici de canvi de temps que s'intensificarà més de cara a la propera nit i matinada. Serem dins d'una jornada de traspàs que ens durà els primers ruixats de la setmana.

Albada des de Sant Quintí de Mediona (Xavi Navas)

Cel variable

Martí amb un cel que tindrà núvols ben variats. Cap a les comarques de Barcelona i de Girona hi haurà núvols mitjans, a la costa catalana núvols de tipus baix i cap a les comarques de Lleida, Pirineu inclòs, núvols alts. En tots els casos, les estones de cel cobert duraran poc. Els núvols viatjaran mar endins amb rapidesa. A partir del migdia, cel variable al Pirineu i al Prepirineu. Ara sí que els núvols seran prou desenvolupats com per deixar alguns ruixats entre el Ripollès i el Vallès Oriental. El canvi de temps més important arribarà durant la matinada de divendres.

Inici del descens tèrmic

Durant aquesta jornada el descens de les temperatures serà tímid. De fet, pujaran una mica les temperatures a trenc d'alba. Les temperatures màximes recularan una mica, però encara trobarem valors entre 25 i 28 ºC a bona part del país.

I la recta final de setmana...

Divendres tindrem un canvi contundent del temps on caldrà el paraigua i la jaqueta. El cap de setmana s'espera assolellat, però amb fred als matins i als vespres.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut