Cel variable amb recuperació de les temperatures

Temperatures contrastades amb matí fred i migdia més suau

Néstor GómezActualitzat

El fred ha vingut, però no pas per quedar-se. Per un costat, perquè l'aire fred ha marxat amb rapidesa i, per l'altre, perquè tenim moltes hores de sol i moltes hores per escalfar. Així que les temperatures recuperaran amb lleugeresa els valors normals d'aquestes dates, sobretot les màximes.

Temps assolellat a Tona (Paqui Soldado)

El sol reapareix amb el permís dels núvols

El dia es llevarà amb cel serè al Pirineu i a punts de ponent, mentre que a la Catalunya Central i comarques de Barcelona i Terres de l'Ebre. Durant el matí, aquests núvols viatjaran cap al Pirineu al mateix temps que s'esberlaran i desapareixeran. A primera hora de la tarda, el sol lluirà arreu del país, però amb teranyines de núvols prims, del tipus cirrus. I amb aquest estat del cel arribarem al final del dia.

Gran contrast tèrmic

De bon matí farà més fred. L'aire fred que va arribar dimecres, durant la nit es dipositarà a les zones més baixes del territori. Així que caldrà abrigar-se una mica més de bon matí. En canvi, al migdia, la temperatura tirarà cap a amunt i tornarem a recuperar els 20 ºC al pla de Lleida.

I els propers dies...

Divendres tornaran els núvols a la costa i serem davant d'un cap de setmana amb el temps insegur, amb pluges que ens obligaran a agafar el paraigua de l'armari.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut