Dia de pluja a Olot

Dijous, caiguda de les temperatures i arribada dels ruixats

Arriba un canvi de temps que ens durà cap a un ambient de plena tardor

Néstor GómezActualitzat

Es trenca la dinàmica d'estabilitat, amb núvols baixos i boires, dels darrers dies a la vegada que es posa fi a l'ambient tan càlid amb màximes entre 26 i 27 ºC. Dos sistemes frontals tombaran les temperatures durant els propers dies: un que ens travessarà durant el matí de dijous i un altre que passarà divendres.

Dia de pluja a Olot (Manel Serra)

Arriben els ruixats

hem tingut una matinada força serena, però el temps canviarà. La Vall d'Aran es notarà el canvi de temps amb cel cobert i algunes pluges febles. Durant el matí els núvols cobriran la meitat nord del país. Els ruixats apareixeran a partir del migdia a la Costa Central i prelitoral i s'estendran cap al Camp de Tarragona a partir de la tarda. En paral·lel, al Pirineu i a les comarques gironines cauran ruixats dispersos. El dia serà tranquil i assolellat al pla de Lleida i a les Terres de l'Ebre.

Ambient de tardor

El descens de les temperatures s'iniciarà dijous i s'accentuarà més de cara a divendres. Com que arribarà el fred al llarg de dia, les temperatures mínimes, les més baixes de la jornada es notaran a darrera hora del dia. Pel que fa a les temperatures màximes, abandonarem les xifres superiors als 26 ºC dels últims dies i, tot estirar, rondaran els 23 ºC allà on llueixi més el sol, és a dir, a les Terres de l'Ebre i al pla de Lleida.

I la recta final de setmana...

Divendres serà el dia més fresc de la setmana, amb un ambient plenament de tardor. Un cop passades les precipitacions de dijous, el sol i l'estabilitat tornaran arreu del país.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut