Primer dia de la primavera amb molt de sol

La nova estació de l'any arriba sense canvis

Néstor GómezActualitzat

Repetim una situació semblant a la de febrer, amb l'anomenat bloqueig anticiclònic. Un anticicló molt ferm està i estarà ancorat entre la Bretanya francesa i Hongria, cosa que bloqueja l'entrada de pertorbació al cor d'Europa. Farà la funció de teulada i desviarà les precipitacions cap a Escandinàvia i els Països Bàltics.

Cel serè

El matí serà radiant de sol, amb un cel ben blau a tot el país. Els únics núvols que apareixeran seran els de tipus alt, prims i inofensius, cap a la costa i al prelitoral. En cap cas hi haurà precipitació.

Temperatures en tímid ascens

A poc a poc l'atmosfera va agafant temperatura i també té el seu reflex a les temperatures arran de terra. Mínimes i màximes pujaran lleugerament. El primer matí de primavera serà fresc, amb algunes glaçades a les valls del Pirineu. En canvi, el migdia serà ben agradable, amb les màximes més altes del país tímidament per sobre dels 20 ºC.

I els primers dies de la primavera...

No s'espera cap canvi de temps pel que queda de setmana. Una estabilitat atmosfèrica que, ara per ara, no fa preveure l'arribada de cap episodi de precipitacions. Aquest panorama d'estabilitat anirà acompanyat de temperatures que tendiran a pujar, però sense disparar-se.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut