Dijous amb més ruixats de tarda

RedaccióActualitzat

La tradició diu que la segona quinzena d'agost marca l'inici de la davallada de l'estiu, i l'augment de l'activitat tempestuosa a les tardes. Doncs bé, aquest dijous 15 d'agost serà fidel a la tradició i ens portarà un temps més insegur.

Més inestabilitat

El dia tindrà dues parts diferenciades. El matí serà assolellat en general, però tindrem una excepció: el sector central de la costa, on s'acumularan núvols baixos i, fins i tot, s'hi pot escapar alguna gota.

A la tarda, el temps tendirà a complicar-se pel creixement de nuvolades a punts del terç nord, i més específicament cap al Pirineu oriental i a l'interior de les comarques de Girona i nord de les de Barcelona. En aquest quadrant, hi creixeran xàfecs i alguna tempesta moderada. De cara a la nit i matinada, poden derivar cap a la costa central.

Calor moderada

La temperatura de primera hora serà una mica més alta, en general. Ens trobarem entre els 16 i els 23 ºC en general, amb valors més baixos al Pirineu. La màxima serà semblant a la de dimecres, però baixarà en les zones on descarreguin els ruixats, cap al nord-est.

I divendres...

No acabarà de fer net al litoral i esperem precipitacions, poc abundants, cap a la costa central. La calor es mantindrà força continguda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut