Construint un iglú a Kowary, Polònia

Construint un iglú a Kowary, Polònia

Alberto AlcántaraActualitzat

Les nevades abundants al centre i nord d'Europa han provocat moltes incidències durant aquesta setmana, però també hi ha temps per gaudir els aspectes més lúdics de la neu.

Un exemple el trobem al poble de Kowary, a la zona de Baixa Silèsia, al sud de Polònia. Allà, el fuster Grzegorz Karbowski ha construït un iglú, fent servir les seves eines per treballar la fusta. Els més petits estan encantats amb la aquesta construcció tan característica.

El sud de Polònia ha rebut grans quantitats de neu. Els serveis d'emergència han hagut de treballar de valent per netejar carreteres i reobrir comunicacions en pobles que havien quedat aïllats. Mireu l'estampa a les muntanyes del parc natural de Krkonoše:

A Zakopane, la coneguda com capital d'hivern de Polònia, la neu s'ha acumulat en quantitats tan grans com per soterrar una parada d'autobús:

L'aspecte més negatiu de les nevades són les allaus, que han provocat víctimes mortals. Per això s'estan provocant allaus controlades, com passa als Alps. Els avisos per neu i gelades encara estan actius a molts països d'Europa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut