Consignes d'advertència sobre el canvi climàtic en els rius glaçats d'Estocolm

Som en ple període d'escalfament del planeta tot i que gran part d'Europa viu sota el rigor del fred, un dels més intensos dels darrers anys i, en alguns casos, en dècades.

No oblidem que som dins un canvi climàtic induït per l'home i així ens ho mostren i ens ho recorden les lletres escrites ahir a l'aigua glaçada dels principals cursos fluvials d'Estocolm. Uns missatges i unes consignes que insten la gent a salvar el planeta i donar suport a Greta Thunberg.

 

Som realment conscients de l'escalfament del planeta?

La veritat és que la societat viu el dia a dia i fins que no té lloc algun fenomen extrem rigorós a casa nostra no ens adonem de la vulnerabilitat que tenim davant l'existència d'un canvi climàtic que ja fa temps que és aquí i que no volem veure. Quines accions fas per combatre l'escalfament climàtic en el teu dia a dia? Quin és el teu grau de sensibilitat per reduir la teva petjada sobre el planeta? El que queda clar és que la inacció, no fer res, no ens du enlloc més que cap al precipici amb unes conseqüències incertes, però molt greus, per a les pròximes dècades.

 

ARXIVAT A:
MeteorologiaCrisi climàtica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut