Comença el canvi de temps amb un descens tèrmic

El canvi de temps començarà amb les temperatures dimecres i amb les pluges dijous

Néstor GómezActualitzat

A poc a poc, l'ambient de tardor s'anirà imposant durant els propers dies i arribarem a la setmana que ve amb unes temperatures de tardor avançada.

Cel variable

Durant el matí, els núvols estaran situats cap a la costa de Tarragona i Girona, amb possibilitat que caigui alguna gota en l'àrea del Delta. Fora d'aquesta zona, el matí serà assolella amb el permís de les boires. En canvi, a la tarda, farà més sol a ponent, a la costa sud i a les Terres de l'Ebre, i els núvols més amenaçadors seran al Pirineu, amb algun ruixat al Ripollès i Osona.

Temperatures avall 

Les temperatures tan càlides dels darrers dies trigaran a tornar. Ara iniciem un descens tèrmic, i tot i que les temperatures pujaran durant els propers dies, cauran de nou la setmana que ve. Sense cap mena de dubte, les jaquetes seran imprescindibles. Les temperatures màximes abandonaran els 30 ºC i les més altes del país rondaran els 26 ºC.

I els propers dies...

Si el canvi de temps ha començat dimecres amb una davallada de les temperatures, dijous li tocarà el torn a la pluja, que pot regar bona part del país. De cara als següents dies, el temps millorarà però no del tot.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut