Tarda de sol, amb permís de les boires

Després del temporal de pluja i mala mar, el cap de setmana es presenta més tranquil

Alberto AlcántaraActualitzat

Recta final de setmana amb una estabilitat atmosfèrica que anirà a més. El pròxim canvi de temps arribarà diumenge a la tarda, per un sistema frontal que lliscarà pel Pirineu.

Tarda força assolellada

L'estabilitat atmosfèrica guanya terreny per tot el país i es manifesta amb un bon sol. Ara bé, com totes les situacions d'estabilitat en les nits llargues d'aquesta època de l'any, també tenim boira. La mala visibilitat abasta àmplies zones de la Depressió Central i de les Terres de l'Ebre.

La boira es va desfent, al mateix temps que s'aixecara de terra, però molt probablement no desapareixerà del tot durant la tarda, sobretot cap al pla de Lleida. A la resta, el cel es mantindrà força assolellat. A tot estirar, s'acostaran alguns núvols alts pel Pirineu, sense conseqüències.

Més fred al matí

La serenor del cel durant la nit ha fet que el dia es llevi fred, amb temperatures sota zero a les valls del Pirineu i amb baixades de 3 a 5ºC a molts punts de Catalunya. La boira ha frenat la caiguda de la temperatura a la Catalunya central. Al migdia, passarà el contrari: l'ambient serà ben agradable, amb unes màximes una mica més altes que les de divendres, tret dels indrets on es mantingui la boira, on es mantindrà el fred.

I diumenge...

El matí serà de sol i boira, i el canvi de temps arribarà a partir de mitja tarda. Les temperatures pujaran molt lleugerament.
 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut